Sunday, June 16, 2013

x

driveitlikeyoustoleit_hp
                                                               | Germafrog | 140613 |

Kaksi viikkoa töitä takana ja nyt perjantaina kerkesin viimein koneelle piirtämään. Tämän piti muistaakseni olla aluksi ihminen, mutta sitten lähti lapasesta. Nyt se on ihmissammakko, godzillan vähänkuultu pikkuserkku.

Ja koska kuuntelin repeatilla näitä allaolevia kipaleita, lätkäisin tuonne kulmaan nähtävästi huonolla resoluutiolla tekstiä niistä. Glitch mobbi on nyt kuumaa tavaraa.







2 comments:

  1. Hienoja kaikki nuo eri tummuusasteet näissä sinun piirustuksissa. Ne muodostaa kivoja tekstuureja näihin hahmoihin. Ois kiva nähdä enemmän yksityiskohtiakin. :) Niin ja nyt taas tahti kohilleen! Piirros per viikko! No ok, en itekään ihan niin tiheään tahtiin kykene :D mutta saahan tuota yrittää...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, unelmahan olis, jos saisi vähintään sen piirroksen per viikko! :D (tai piirros, luonnos, mikähän se tämäki nyt on. :--D)

      Ja kiitos! Jotenkin yritän saada edes vähän kolmiulotteisuutta noilla tummuusasteilla näihin, pitäisi vain alkaa käyttämään enemmän värejä! Ja yksityiskohdista en lupaa mitään! :D Vielä menee niin kauan tämmösenki räpeltämiseen ilman mitään sen kummempia yksityiskohtia. :DD

      Mutta josko sitä ennen juhannusta kerkeäisi vielä jotain tehdä, sehän olisi melkein kaksi työtä viikon sisällä! X'D Mikä nopeus, mikä vauhti!

      Delete