Sunday, June 24, 2012

Päivän luonnos / Today's Doodle / 24.06.12


hush_doodle1

No ainakin se on oranssi. Tästäkään en osaa mitään sen kummempaa sanoa, muuta kuin että pitäisi varmaan yrittää piirtää jotain muutakin kuin vain näitä samantapaisia "hahmoja". Huomaan kuitenkin aina uudestaan ja uudestaan, että tällä anatomialla on helppo aloittaa luonnostelu ja piirtäminen, jos pää lyö tyhjää. (Onpas vain kyllä oranssi, eihän tuota pysty katsomaan edes pitkään.)

At least it is orange, if nothing else. I should probably try out different styles of anatomy or at least that of a human. The thing is that I always find this kind of anatomy easy to start drawing with, especially if I feel that I'm out of (other easily drawable) ideas.

2 comments:

  1. Keep up the good work! Ja erikoisbrushejahan löytyy vaikka millä mitalla kun vaan googlaat, niillä sais tuohon taustaanki eloa. Niin ja tykkään tästä ohuesta viivasta enemmän ko tuota ensimmäisten luonnosten paksusta ja pyöreästä.
    - Laura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! :D Juu, tämän kohdalla mie mietinki, että tuo viiva näyttää kivasti enemmän lyijykynämäiseltä ja eläväisemmältä, mitä noissa aikaisemmissa (tausoja en ole vielä edes yrittänyt tehdä, täytyy alkaa niihinkin panostamaan!). Brusheja yritinkin käydä kattomassa ja vilkaisin joitakin videoita, missä neuvottiin kans niiden tekemiseen itse photarissa. Katsotaan, millon saan itteä niskasta kiinni ja oikeasti tutustuttua paremmin niihin. :D

      Delete